fbpx

Promosi Tiket KL Hop-On Hop-Off Sehingga 30 Jun 2020

Ahmad Suhael

Sepanjang perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) ni, tiada lagi larangan rentas negeri dilaksanakan. Jadi pastinya anda ada berhajat untuk bawa keluarga anda berjalan bukan?

Bagi yang menginap di sekitar Lembah Klang boleh lah bercuti di Kuala Lumpur dengan menggunakan Hop-On Hop-Off ni. Sekarang ada tawaran tiket percuma sehingga 30 Jun terutamanya untuk pemegang Mykad.

Bagi yang berminat boleh layari laman sesawang Hop-On Hop Off dan selepas itu naik di perhentian bas Hop-On Hop-Off di Bukit Bintang.

Promosi Tiket KL Hop-On Hop-Off Sehingga 30 Jun 2020 1
Promosi Tiket KL Hop-On Hop-Off Sehingga 30 Jun 2020 2

Tiket percuma ini sangat terhad. Namun, anda tidak perlu risau kerana pemegang Mykad juga boleh mendapatkan harga diskaun sehingga 50 peratus jika tiket percuma habis.

Apa yang menariknya ialah anda boleh menikmati permandangan Kuala Lumpur dengan lebih luas dari dek atas bas yang anda naiki. Selain itu ada lebih kurang 27 pitstop di termasuk di kawasan bandar, taman, tempat beli belah dan tempat bersejarah.

Promosi Tiket KL Hop-On Hop-Off Sehingga 30 Jun 2020 3

Jangan tunggu lama dan dapatkan tiket segera sebelum habis dijual!

Next Post

New Zealand Catat 2 Kes COVID-19 Selepas 24 Hari Bebas

New Zealand yang sudah pun mengisytihar bebas daripada wabak COVID-19 sebelum ini mula memperketatkan kembali pengawasan pintu masuk sempadan selepas terdapat dua kes terbaru positif wabak terbabit. Dua kes terbabit melibatkan dua orang wanita warga New Zealand yang pulang dari London untuk mengunjungi ibu bapa mereka yang meninggal dunia Mereka […]
Promosi Tiket KL Hop-On Hop-Off Sehingga 30 Jun 2020 5