Malaysia Airlines Tawarkan Tiket Murah Untuk Cuti Raya Cina Akan Datang

Untuk kaki travel semua yang sedang membaca, ini adalah tawaran yang dibuat oleh Malaysia Airlines untuk anda. Tawaran tambang murah untuk sehala bagi kelas ekonomi ke semua destinasi domestik mulai hari ini hingga 17 Januari.

Tempat duduk yang ditawarkan itu untuk tempoh perjalanan dari 4 Februari hingga 25 Februari iaitu bersempena dengan perayaan Tahun Baharu Cina akan datang.

Harga tiket boleh didapati serendah RM129 untuk penerbangan domestik sehala di Semenanjung Malaysia dan RM169 serta RM189 untuk penerbangan ke dan dari Sarawak dan Sabah.

Ketua Pegawai Pemasaran dan Pengalaman Pengguna Kumpulan Malaysia Airlines, Lau Yin May berkata, promosi berkenaan menawarkan harga berpatutan kepada penumpang, membolehkan mereka pulang ke kampung bertemu anggota keluarga pada musim perayaan akan datang yang juga cuti umum pertama bagi 2021.

Apa yang menarik, jika anda memilih tambang MH Flex Economy, anda mendapat kelebihan dan fleksibility akses untuk mengubah tarikh, melakukan tempahan semula, elaun bagasi daftar masuk hingga 35kg dan pemilihan tempat duduk standard percuma serta perlindungan perjalanan asas.

Related Post

Selain itu, dengan tambang MH Flex Economy ini anda bakal mendapat faedah tambahan seperti perkhidmatan khusus untuk pendaftaran masuk, pengurusan bagasi dan pelepasan selain dapat menaiki penerbangan lebih awal pada hari yang sama secara percuma.

Dari segi keselamatan di waktu pandemik ini, Lau menambah pihak Malaysia Airlines memberi jaminan bahawa Malaysia Airlines mempunyai protokol keselamatan dan kebersihan yang ketat. Malaysia Airlines sentiasa melakukan kerja-kerja nyahkuman dilakukan sepanjang perjalanan untuk mewujudkan persekitaran yang bersih, selamat dan sihat untuk penumpang.

Bagi anda yang malas nak fikirkan lokasi penginapan, Malaysia Airlines dengan cabangan operasinya MH Holidays menawarkan pakej ‘Staycation‘ di seluruh negara dengan potongan harga untuk penginapan hotel hingga 25 peratus untuk perjalanan sehingga 31 Julai.

Tempoh tempahan untuk tawaran Staycation mulai sekarang sehingga 10 Januari!

This website uses cookies.