fbpx

10 Tips Berjimat Sebelum & Ketika Travel Yang Ramai Abaikan

Ahmad Suhael

Dalam dunia ni bermacam-macam jenis traveller, ada yang orang suka travel tapi tak kisah tentang duit, spending tiket mahal, makan mahal, check in hotel mahal dan perlbagai lagi. Ada pula yang juga kaki travel tetapi punya lah berjimat dari segi tiket, penginapan, makan dan lain-lain. Sebab pada mereka memori adalah […]

Lokasi Percutian Bajet Dengan Kos Bawah RM500

Ahmad Suhael

Siapa cakap nak ke luar negara perlu berbelanja besar? Sebenarnya banyak sahaja negara-negara yang kita boleh melancong dengan kos yang rendah dan anda boleh jimat banyak. Lagi-lagi sekarang ni kebanyakan syarikat penerbangan sedang adakan promosi harga tambang murah. Masa ni lah anda kena grab cepat sebelum habis. hehe. Jom baca […]